parallax background

A cég, a család,
a rizsföld.


Generációk hosszútávú együttműködése


A Valoryz családi vállalkozás: a termékek és szolgáltatások minőségét a folyamatos fejlődésen, a legújabb technológiák alkalmazásán és a hosszútávú partnerségek kialakításán keresztül biztosítjuk.


Valentinyi Károly, a cég alapítója az 1980-as évek közepén rizstelepek tervezése során találkozott először a rizzsel, később annak termesztésével is elkezdett foglalkozni Árvai Zsuzsanna és Molnár Orsolya segítségével. A megfelelő minőségű rizs előállítása és feldolgozása céljából saját üzemet épített, az 1993-tól működő családi vállalkozás 2002-ben vágott bele a rizsfeldolgozásba. A Valoryz tulajdonosai a feldolgozott termékeken túl magát az alapanyag fejlesztésben is részt vesznek: a rizs fajtafenntartásban is közreműködnek, egyik - több partnerrel - közösen bejelentett fajtájuk a “Fruzsina M” már termesztésbe is került. A céget mára Valentinyi Károly és Valentinyi Fruzsina, apa és lánya közösen vezetik.

 


A Valoryz jövőbeni célja a folyamatos kapacitásbővítés, a feldolgozóüzem innovatív technológiai fejlesztése és további modern, rizs alapú termékek előállítása. Az üzemben a rizs feldolgozása - a tisztítás, a csiszolás, a hántolás és az őrlés a legkorszerűbb technológiával működik.


Minőségi rizs Közép-Európa szívében


A Kárpát medence adta természeti értékek hasznosításával nem csak termékeinket és szolgáltatásainkat képviseljük. Hiszünk abban, hogy fontos, hogy az emberek megismerjék a magyar rizstermesztés történetét és a Körösök vidékét.


Kérj ajánlatot rizstermékekre vagy rizzsel kapcsolatos szolgáltatásokra az alábbi elérhetőségeken! Az egyedi igények ismeretében segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

 

 

Írj nekünk üzenetet!